Bøn tid

20 dages sengetid

Vi er glade for dig som kunde og derfor giver vi dig en 20-dages displayperiode. Inden for den tid kan du returnere produktet uden at give årsager. Vi beder dig om at returnere produktet som det er rimeligt muligt i den originale emballage. Entreprenøren vil tilbagebetale alle betalinger fra forbrugeren, herunder eventuelle leveringsomkostninger, som iværksætteren afholder for det returnerede produkt, uden forsinkelse, men inden for 14 dage efter den dato, hvor forbrugeren underretter ham om tilbagekaldelsen. Medmindre iværksætteren tilbyder produktet selv, kan han vente på tilbagebetaling, indtil han har modtaget produktet eller demonstrerer til forbrugeren, at han har returneret produktet, alt efter hvad der tidligere er. Entreprenøren bruger samme betalingsmiddel som forbrugeren bruger til tilbagebetaling, medmindre forbrugeren er enig i en anden metode. Restitutionen er gratis for forbrugeren.


Tilbagetrækningsret


Ret til tilbagekaldelse gælder for forbrugerne, ikke for virksomheder.


Efter udløb af opsigelsesvarsel


Hvis du har mere end 20 dage til dit produkt, og du ikke er tilfreds, bedes du kontakte os. Vi vil så søge en passende løsning med dig, for det vigtigste for os er, at du er tilfreds og forbliver.


Garantien er adskilt fra opsigelsesvarsel


Varer omfattet af garantien er adskilte fra opsigelsesvarsel. Hvis et produkt ser ud til at være defekt, så løser vi det straks. Vi har samme garantiperiode som fabriksgarantien, som normalt er 1 år.