Instruktion Videos

Installationen af en elektrisk bil er ikke meget kompliceret, batteriet er allerede færdigmonteret til omkring halvfjerds procent. Der kræves ingen teknisk viden til montering, og samlingen af en bil til børn tager maksimalt 40 minutter. I bilens emballage finder du også en manual. Ingen ledninger skal trækkes, dette er alle trukket igennem og skal kun klikkes sammen. De fleste løsdele som spejle og forruden behøver ikke at blive skruet, de er fastgjort via et kliksystem. Førersædet, hjul og ratt skal skrues gennem de medfølgende skruer. Vi anbefaler, at du ikke fastgør skruerne med en kraftig boremaskine, men bare manuelt med en skruetrækker, hvis du bruger for muc force, kan du beskadige dit elektriske barns bil. Alle nødvendige dele leveres med batteribilen. Det eneste du har brug for i form af værktøjer er en skruetrækker og et tang.

MP3 Afspiller

I de fleste af vores elbiler til børn er der mulighed for at forbinde mp3-afspilleren. I manualen finder du et hvidt eller sort kabel, som du skal tilslutte til hovedtelefonudgangen på din mobil- eller mp3-afspiller. Den anden side af dette kabel skal tilsluttes MP3-indgangen til barnevognen, som du kan finde på bilens dashboard. Nu er alt hvad du skal gøre, vælg og afspil den ønskede musik i din telefon eller mp3-afspiller. Sørg for, at tændingen af din batteribil er tændt, og skru lyden op.

Brug af fjernbetjeningen

En fjernbetjening leveres med hver elbil på biltilboern.dk. Med denne fjernbetjening kan du styre dit barns bil, når din søn eller datter ikke er klar til det. Hvert elektrisk barns bil kan også styres uafhængigt af dit barn ved hjælp af rattet og acceleratoren. Fjernbetjeningen fungerer nemt og hurtigt, nedenfor kan du se en kort video, hvor vi viser dig, hvordan du tilslutter og bruger fjernbetjeningen til batteribilen. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på contact@biltilboern.dk